Сайтът няма да работи в близките 10 дни.

 

Тук сме описали някои чести грешки които се допускат от потребителите и довеждат до забавяне на разплащанията:

  • При продажба на криптовалути потребителите заявяват определено количество например 0.025 BTC но реално изпращат 0.0249 BTC, това обикновено се получава когато се изпращат койни от борси като Poloniex или Bittrex който си удържат такса за трансфер от сумата за изпращане която е заявил потребителя.

Когато сте изпратили по-малко койни от заявените в поръчката тя не може да се изпълни автоматично и се налага наш служител ръчно да я преизчисли и редактира. Предвид факта, че не винаги редакцията може да бъде осъществена веднага при такава ситуация може да се получи забавяне на изпълнение и разплащане на поръчката.

  • При продажба на криптовалути потребителя вкарва некоректни данни и получавате съобщение за грешка като системата му предлага да редактира поръчката но клиентът вижда адреса на който трябва да изпрати койните и ги праща без да редактира некоректните данни и довърши поръчката. По този начин ние получаваме криптовалута за която нямаме информация от кой е изпратена тъй като не сме получили поръчката.

     

     

    В  случая на снимката банковата сметка е копирана с интервал отзад и това води до грешка.

  • При покупка на криптовалути потребителите заявяват че ще заплатят през Epay или Изипей но не успяват да извъшат плащане през системата на ePay и нареждат банков превод през системата на ePay. По този начин е възможно въобще да не се отрази плащането тъй като е твърде възможно да го пропуснем да го отразим с ръчна редакция и да се получи сериозно забавяне на разплащането. В този случай е по добре да направите нова поръчка която е с метод на плащане банков превод и тогава да заплатите като цитирате номера на поръчката.
  • При покупка на криптовалути по банков път не се цитира номер на поръчка и\или се превежда сума закръглена до цяло число. Примерно поръчката е със сума за плащане 195.23 лв. a Вие превеждате 196.00 лв. това също води до усложнения и забавяне на поръчките.